Rekonstrukce

Rekonstrukce

Utíká vám okny teplo a střechou naopak zatéká? Nebo nejste spokojení s dispozicí a celkovým stavem vašeho bytu? Pak je možná nejvyšší čas na rekonstrukci. Zajišťujeme kompletní, ale i částečné rekonstrukce rodinných domů a bytů a provádíme i zateplování bytových a panelových jednotek. Ozvěte se nám se svými požadavky a my zajistíme vše ostatní – od projektu po závěrečný úklid stavby.


Rekonstrukce domů

Fotogalerie realizací Možná jste koupili starší dům a plánujete jeho kompletní rekonstrukci, nebo jste se po letech prostě rozhodli pro rekonstrukci s tím, že posunete standard svého bydlení o třídu výš. Pomůžeme vám v obou případech. Provádíme částečné i kompletní rekonstrukce – vždy kvalitně a poctivě. A hlavně komplexně – protože chceme, aby váš dům po rekonstrukci vydržel ve stoprocentní kondici co nejdéle. Co tedy, kromě jiného, patří mezi naše nejčastější služby?

  • Zajišťujeme sanace a odvlhčení i izolace proti vlhkosti
  • Montujeme všechny rozvody
  • Zajišťujeme zateplení fasády i střechy
  • Provádíme elektroinstalační, topenářské a instalatérské práce

Naši řemeslníci zvládnou vše – od sanace sklepa po opravu střechy – zajistí materiál, podrobně s vámi proberou celý projekt a nakonec zajistí i úklid a odvoz stavebního odpadu.


Rekonstrukce bytů

projekt-thumb2 Nekvalitní materiály a velmi nízká úroveň provedení – tak vypadá velká část (nejen panelákových) bytů v Česku. Rozhodli jste se i z těchto důvodů pro rekonstrukci vašeho bytu? Poradíme vám, jak rekonstrukci bytu vyřešit co nejlépe, a následně ji zrealizujeme!

Provádíme kompletní rekonstrukce všech částí bytu – a to v co nejkratším možném termínu, ale zároveň maximálně kvalitně a s dodržením všech technologických postupů:

  • Provádíme vybourání, nebo naopak stavbu příček
  • Pokládáme podlahy
  • Zajišťujeme práce topenáře i instalatéra
  • Zařídíme i úklid a odvoz stavebního odpadu

Naši řemeslníci jsou zkušení profesionálové. Orientují se v moderních trendech a dobře ví, že nekvalitní rekonstrukce by napáchala více škody než užitku. Proto pracují s maximální pečlivostí.


Zateplování bytových a panelových domů

Fotogalerierealizací > Věděli jste, že v závislosti na stáří domu můžete jeho zateplením na nákladech za energie ušetřit od třiceti do padesáti procent oproti původním částkám? A rekonstrukcí, nebo výměnou oken k těmto hodnotám přidal dalších 15 až 20 procent?

Investice do zateplení domů se tak vrátí už ve velmi krátkém časovém horizontu – nicméně jen v případě, že je provedena správně a odborně. Obraťte se na nás! Zajišťujeme a provádíme zateplení bytových a panelových domů – od postavení lešení, přes otlučení staré omítky a zateplení až k úklidu a odvozu odpadu.

Máte dotaz? Chcete poradit s tím, jak a zda vůbec rekonstruovat nebo zateplovat váš dům či byt? Zkontaktujte nás prostřednictvím kontaktního formuláře a společně stav vašeho bydlení zhodnotíme!

MENU